Xdream II Valga/Valka

Oli taaskord asja poodiumile. Mingi needus on meid tabanud – jälle teine koht. Tiim Spordielamused.eekoosseisus Elo Saue, Paul Galode (french), Leivo Sepp. http://www.xdream.ee/tul/12_ii_valga/results.pdf 

Xdream 2012 poodiumil

OLEKS – POLEKS

Kui Elo oleks lõpus meestele sõnad peale lugenud poleks me punkte vales järjekorras võtnud ja oleksime tugev segatiimide esikoht olnud. Siis oleksime olnud eesti arvestuses 7. koht ja poleks 12. koht nagu praegu.

OLI – ON

Aga kui Elo oli uisutama läinud, lükkasime me Pauliga kajaki vette ning panime ummisjalu lähima punkti poole ajama ja omaarust teisi tiime püüdma. Seega punktid said kõik võetud aga vales järjekorras – tulemus oli 30 min trahvi. Isegi sellise ajalisaga olime turvaliselt 2. kohal.

Segatiimide arvestuse esikoha võtsid lätlased.

Paul Galode ja Leivo – kajakis.

Xdream Paul ja Leivo kajak

Nägu ees laskumine – see oli täitsa šeff. Pakkusin seda küll Elole (kellele tavaliselt meeldib ka igasuguseid hullusi teha) ja Paulile, kuid nad oli praktilise meelga jätsid selle lahkelt mulle. Ilmne põhjus oli nendes lõpututes treppides mis tuli enne laskumisele pääsemist üles joosta.

Xdream 2012 laskumine

Kommentaarid (1) -

  • Dan

    13.06.2012 03:01:44 | Vasta

    Seal oli muide täiesti korralik lift kah olemas Smile
    Peale seda kui Alar oma kondid oli ära murdnud ja Micromootori jäänukid tund aega rattaga katkestamise transfeeri tegi oli köis juba täies pikkuses maja küljes. Lendasin siis peale ja tegin selle pulli ära, aga imestus oli suur kui ma ähkides katusel rakmetesse pugesin ja alla jäänud tiimikaaslane rahumeeli katusel ringi luuras. Selgus et trepi alguses oli lift, sees 2 nuppu: üles ja alla. Aga nägu ees oli lahe, eriti see esimene samm.

Lisa kommentaar

Loading