10 starti Garmini kellaga

Tähistamata radadega jooksuvõistlused on tulnud et jääda. Säästame loodust erinevatest kileribadest jms märgistusest.

Garmin on siinkohal väga asjalik valik ning võimaldab lihtsal viisil jälgida, et õigel rajal asud ja kui kaugel on järgmine oluline punkt.

Garmini kellaga navigeerimas

1. Ultra Bladzina 168+ km, Poola. 18-19 veebruar 2022

Üks viimaseid paiku Euroopas kus hoitakse ja säilitatakse ürgmetsa selle otseses tähenduses. Poolas saa joosta 100 miili maastikul mida rikastavad mahalangenud metsikud puud ja veetakistused nii kraavide kui väiksemate jõgede näol, mõned neist ilma sillata.
Rada on suures osa märgistamata ning korraldaja lausa eeldab, et kõigil on kaardi ja trackiga kell. Garmin, sinuga on rõõm olla tundmatutel radadel.

2. Põgenemine Paldiskist, 24h jooksmist. 2. aprill 2022

Kui põgeneda, siis ikka organiseeritult. Igatahes tuleb Paldiskist joosta nii kaugele kui võimalik.
Kes-mis aitab aga õiges kohas ära keerata ja võimalikult kaugele jõuda? Ikka Garmini kell mis näitab teekonda ja kaarti.

3. 24h ultrajooks, Eesti. 28-29 Mai 2022.

Ultrajooksjad, nagu ka mitmete teiste alade tegijaid võib liigitada veidrike hulka. Eriti kui neile tuleb pähe 333m pikkusel staadionil 24 tundi ühes ja teises suunas tiirutada.
Ma arvan et ainus asi mis mind siin kuidagi elus hoiab on Garmini kell. See aitab aru saada vähimastki muutusest nii tempos kui pulsis. Mulle meeldib sellistel ringidel hoida tempot ühtlasena, max hälve 1-2 sek ringi kohta.

4. Tuur de "ümber millegi", ~200km. 3-5. juuni 2022.

Jookseme sõpradega ümber millegi. See miski pole aga enam 300m staadion vaid mingi suurem asi.
Igatahes tuleb taaskord liikuda mööda tundmatuid radasid ning on täiesti elementaarne et Garmini kell koos kaardi ja trackiga on selle ümber millegi jooksmise edu faktor.

5. Rõuge Kolme torni maraton, 42km. 16. juuli 2022.

Vahepeale üks lühike jooksuots nagu maastikumaraton. Rada ilmselt on tähistatud kuid mine tea, parem ikka kui kell on käel millelt kontrollida, et ikka finiši suunas liigun. Äkki on mõni kavalpea metsas noole ringi tõstnud? Kunagi ei tea, Garmini kell on ikka abiks

6. Estonia Big Epic Trail, 450km. 6-11 august 2022

See on üks lahe üritus ja jooksja paradiisilik unistus. Päeval jooksed, õhtuks on valmis telk, söök, massaaž ja magamisase.
Puhkad, sööd, oled hoolitsetud ja jooksed. Selline tore nädalane puhkus. Ilmselgelt rada pole tähistatud, ikka track peab kellas olema ja kui kell on aluskaardiga, nagu Garmin, siis on lausa lust õigel teel püsida.

7. 6-12-24h ultrajooks. 27-28. august 2022

Jälle üks ringijooksjate unistus. Jookse kiiresti ja jookse kaua. Garmin hoiab pulbitseva energia kontrolli all.

8. Haanja 100 Ultra. Oktoober

Kui juba on sel aastal peamiselt Eesti võistlused siis võibolla satub ka Haanja 100 jalgele. Ja kes see siis ilma kellata seal jookseb. Ikka kella abil pean arvestust ringide hulga üle, nii ju lihtsam.

9. Taliharja Vanakuri 101km. Jaanuar 2023

See on juba traditsiooniline ultrajooks Eestis. Seekord seame sammud Hiiumaale ja vaatame kui suure ringi 101km-ga õnnestub teha. Kell navigeerimisvahendina on sellel võistlusel alati oluline eeldus. Ja Garmin on ennast siinkohal õigustanud.

10. Spine Race, 250km, UK. Jaanuar 2023

Spine on üks karmide võistluste tegija. Korraldaja poolt on aktsepteeritud ainult robustsed, tugevad ja ilmastikukindlad GPS-seadmed. Navigeerimise mõttes siiski need seadmed jäävad kotti ning peamiselt liigutakse kella abil. Maksimaalse aku vastupidavuse tagavad siin võistlusel aga vaid Garmini uusimad kellad.

Kommentaarid (1) -

  • prominer

    24.06.2022 06:02:24 | Vasta

    Limestone and limestone ball mill

    <a href="www.prominertech.com/.../";>Limestone</a> is a sedimentary rock mainly composed of calcite, the main component of which is calcium carbonate. After the limestone is processed, it can be used as building materials and industrial raw materials. A limestone ball mill is required for limestone processing. Its production capacity is 0.4-56t/h, and the feed particle size should be ≤20mm. Then, what are the characteristics and advantages of a limestone ball mill? Let's analyze it.

    In terms of structure, the structural design of the <a href="www.prominertech.com/.../";>limestone ball mill</a> is more reasonable, because the main shaft of the limestone ball mill adopts a large-diameter double-row spherical roller bearing. It runs relatively lightly and can reduce power consumption. At the same time, the large rotary gear is processed by casting gear hobbing, which has good wear resistance, which makes equipment maintenance simple and easy and reduces maintenance time.

Lisa kommentaar

Loading