Valmistumine 36h kestvusvõistluseks

Kirjutan lühidalt, panen vaid paar pilti üles.

Käisime tiimiga Heiti, Maret, Alar, Kaja ja mina viiekesi Juminda poolsaarel ja tegime sellele täna tiiru peale. Kui Heiti küsis enne minekut Kaja käest, et "kuidas on tänane planeeritud" siis Kaja vastas lihtsalt "alguses jookseme ja pärast matkame", mis tähendas lihtsalt seda et lõpupoole vaheldus jooks aegajalt kõndimisega.

Kogu team Juminda poolsaarel

Lepatriinud asja tegemasPeamised vaatamisväärsused: külad Juminda ps-l - Leesi, Kolga-Aabla, Juminda nina, libaraketibaas, päris raketibaas, Hara sadam, Majakivi ja Pedaspea.

Ilmselt jäi meie teekond suurusjärku 26-28 km. Eks usinamad mõõdavad täpselt üle :-) Heiti mõõtiski - 33 km kokku, millest 80% jooksu.

Meie oma tegevustega tundsime end lihtsalt mõnusalt. Kui oli külakiik, siis kiikusime, Heiti ja Maret tantsisid polkat, ronisime kõikide suuremate kivide otsa, saime korraliku vihmasabina, meenutasime vanu aegu ja muidugi jooksime.

Juminda teedel jooksmas

Paar pilti minu fotokast: pildialbum. Samuti klõpsisid pilte Alar ja Heiti, küllap saab kohe ka nende omi näha.

Oo, ja muidugi väga mõnus saun koos külmkapist saadaolevate õlledega Heiti ja Maare juures kulus peale päeva marjaks ära.

Kommentaarid (2) -

  • Tanza

    22.05.2006 12:47:22 | Vasta

    Koht sellel viimasel pildil on tuttav, ise möödusin umbes kell 12 sellest kohast tavapärasel jooksusammul aga teid ei hoomanud.

  • Leivo

    22.05.2006 13:27:04 | Vasta

    Meie alustasime kell 11:00 Pedaspealt ja kell 12 olime kusagil Leesi ja Juminda vahel - ilmselt mitte tee peal vaid mööda mere äärt kivide peal joostes.
    Ainuke sportlik hing keda kohtasime, oli üks sportliku väljanägemisega jalgrattur.

Lisa kommentaar

Loading