Uued tuuled meie seiklusspordi tiimil

Eriliselt kitsi näib aeg minu vastu olevat...

Suur hulk ajast on läinud uue veebi programmeerimisele, nimelt lõpuks ometi (väga suure tõenäosusega) tuleb sel aastal ka meie tiimi veebileht välja.

Me alustasime selle tegemist aastal 2005 kui me arvasime endast väga hästi. Isegi nii hästi, et selle Xdreami võidame me 2005 aastal ära. Väike mööndus või täpsustus oli seejärel, et kui mitte koondtulemuses - siis vähemalt veebilehtede arvestuses.

Ühesõnaga - aasta on 2007 ja me arvame endast veel paremini - ning veebilehte hakkasin uuesti nullist ehitama. Võtsin Visual Studio 2005-e, SQL andmebaasiserveri ning enne esimest osavõistlust loodaks ka lingi avalikustada. Funktsionaalsus on juba nibin-nabin olemas.

Tegelikult oleme me sinna juba Kaja ning Alariga koos hulgaliselt sisu produtseerinud, kuid puudu on disaini osa. Üks disainer parasjagu laseb oma fantaasial lennata...

Ahjaa, sellest aastast tuleb meie tiimile ka oma vorm - täiesti personaalne ning ilma igasuguste sponsorite või toetajateta.

Kommentaarid (1) -

  • Kaja

    17.04.2007 14:20:28 | Vasta

    Aga nii tore on ajas tagasi vaadata ja avastada, et vau, kui palju asju ikka tehtud Smile
    Mäletan nii hästi aastat vist 2002, kui keegi kolleegidest mind miskile seiklusspordivõistlusele kutsus ja ma vastasin "ma tänavu juba käisin". Täiesti imelik mõte tundus ühe suve jooksul MITU seiklusvõistlust teha Smile Ja seiklusvõistlused ise olid siis ka nii 4-5 tunnised, need, mida praegu sprindiks nimetatakse Smile

Lisa kommentaar

Loading