Itaallaste uskumatud seiklused vene- ei saksamaal!

Esimene naineMeil siin lektor on USA-st ja kolm inimest Itaaliast ning üks Eestist.
Täna käisime kõik koos Müncheni peal. Itaallased oskasid ingliskeelt umbes sama hästi kui mina - st mitte soravalt. Aga läbisaamine oli tõeliselt äge - itaallane on ikka itaallane. Nad suudavad sind oma emotsioonidega põhjalikult täita.
Naised koeraga - kuid koer ei jäänud pealeNäiteks Alessandro küttis kõigi meie kirgi üles sellega, et pidevalt on vaja ilusaid naisi vaadata. Kui möödusid 2 naist koeraga ja ma ilusaid naisi pildistasin - siis Alessandro küsimusele, et "what you shooting, a dog ?" - sain ma ausalt vastata "no, only women :-)" - "Ollallaaa, you are really Italian man !!!". Ja nad arutasid tükk aega seda stiilis nagu meie oleks öelnud "tõeline eesti mees".
Veel üks naineIgatahes tõeliselt lõbus on itaallastega koos väljas käia - isegi kui nad on pealtnäha tavalised inimesed, peitub neis siiski suur annus temperamenti ning kõiges on nad aktiivsed osalema. Neil ei valmista mingit probleemi suvalise inimesega minna juttu tegema selleks et enne minuga kokku leppida, et mina siis samal ajal seda naist pildistan :-)
Tegin siis mõned pildid ümberkaudsetest naistest.
Naine õllekast - sigaretimüüjaSamuti õllekast Hofbräuhaus, mis on Müncheni suurim ja täismajana mahutab ligi 5000 inimest. Kuna see pannakse kell 1 öösel kinni, siis peale seda valgub sealt majast tuhandete kaupa inimesi õuele, kes kõik laulavad ühtesid ja samu laule, sõltumata vanusest, soost ja rahvusest. Jaapanlased ja venelased lõugavad koos sakslastega ja prantslastega õllepruulijat laulda - kõik omavahel head sõbrad - ja nõnda hommikutundideni välja.

Ettekandja HofbrähausisMeie itaallased - üks ei võtnud üldse alkoholi ja teine teatas, et ta joob esimest korda elus terve liitri õlut ära. Saksamaal nimelt väiksemaid õllekanne pole. Ühesõnaga oli näha jah - peale seda liitrist õllekannu läks ta päris rõõmsaks ja oli veel 10x rohkem temperamentse itaallase moodi :-)
Ja jutt muudkui veeres inglise-itaalia segakeeles. Väga lõbus on rahvusvahelises ettevõttes!
Näiteks ajasid nad segi sõnad smalltalk ja biztalk (viimane on üks microsofti toode) - ning rääkisid meile midagi biztalkist ja küsisid sealjuures, et kas see sõna ei tekita meis mingeid tundeid - ei, see Müüjaon lihtsalt Microsofti toode - Biztalk server. Hiljem muu jutu käigus tuli segamini minek välja ja siis olid nad lihtsalt lapselikult rõõmsad, et näe - segi ajasime, enne rääkisime ikka smalltalkist. Ja siis saime meie naerda.

Enamuse naisterahvastega alustasid nad vestlust oma kiires ja temperamentses itaalia keeles, kuid mõistes et partner ei vasta - hakati kasutama oma inglise keele tagavarasid.

 

Muid pilte veel, mis sealkandis tehtud ja meeleolukad tundusid - pildialbum.

Lisa kommentaar

Loading