Xdreami A-rajast sai seekord B-rada

Sest no nii kiiresti finišisse jõudnud pole me küll ühelgi võistlusel.

www.xdream.ee

Xdream Elva, finish

Kogupikkus tuli meie tiimil 67km ning ajaliselt olime rajal mõni minut rohkem kui 6h. Koht üldarvestuses 32 ning segatiimide seas 10. positsioon. Tulemused

Saime 30min kanuu O-märkes trahvi, keeruline on seda aga tagantjärele kontrollida.

Asi hakkas kerglast pööret võtma juba siis kui meil oli esimene ratas-jooks-ratas läbi ning ma lugesin legendist Kajale ette palju on veel jäänud. Kuna see mahtus enam-vähem ühte hingetõmbesse, teatas Kaja “kõlab nagu polekski midagi”.

Ja nii läkski. sõitsime veel veidi ratast, juba oli kanuu, siis natukese aja pärast sai juba ujuma ning see oligi sisuliselt finiš.

Finišis polnud väsimust ega midagi, mine või õhtul trenni.

START

Rada algas hajutusega – iga liige sai oma raja, Kajal oli ainult otse mööda teed järgmisse, Alaril ja minul väikese kaarega. Valisime küll nii, et Alar saaks raskuselt Teise ja mina kõige pikema, kuid kokkuvõttes oli C-variant (Alaril) ikkagi kõige raskem ehk neid pidi kõige kauem ootama.

Mulle mõnes mõttes meeldis see esimene hajutus, kuna edaspidi tuli sõit nagunii oluliselt rahulikum siis vähemalt sellel lõigul tõmbasin gruppi ka 40km/h kiirustel :-)

VALIKORIENTEERUMINE

Oli väike jooksuke kus pisikese kaardi peal tuli läbida künklikku maastikku. Meie ajaks olid suured kiirteed sisse joostud nii et võrdlemisi lihtne.

TORN

Üks liige pidi torni ronima, tuvastama sealt vaatluse teel ühe hoone ning märkima selle kaardile. Seejärel köiel laskuma. Ma sain enda julgestajaks õnneks Holmbergi, kuna ta teadis mu kogemusi ja ei takistanud laskumist.

RATAS-JALGSI-RATAS

No oli lihtsalt üks jõumäng, orienteeruda polnud eriliselt vaja. Vahepeal oli lisaülesanne stiilis “targem kui 5B”, mille käigus me saime ühe trahvi ning ma pidin jooksma 25kg tõstekangi kettaga.

Ülesanne seisnes selles, et oli vaja järjekorda panna päikesesüsteemi planeedid, alustades kõige kaugemast. Toredaks tegi ülesande veel see, et nimekirjas olid ka sõnad “snickers, euroopa, titaan, phobos” jms lõbusaid väljendeid. Ilmselt mõne zombiks sõitnu võisid need korralikult segadusse ajada.

KANUU

Anti kaart ning oli vaja märkida +/-3mm täpsusega kallastelt leitud punktid kaardile.

JOOKS-UJUMINE-FINIŠ

Lihtsalt 5,5 km jooksu, järvele üks tiir ujuda, kaikaga üks pall läbi pisikeste väravate ajada ning oligi võistlus läbi.

Mina panen võistlusele hindeks 3+.

3 tuleb seepärast, et rada oli lühike ja kestis sama kaua kui keskmine B-rada. Kuid + saab selle eest, et päikesesüsteemi “targem kui 5B” lisaülesanne oli mängu toodud.

Tegemist oli justkui sprindivõistlusega.

Pildid Sulev Kraam: http://picasaweb.google.com/sulevkraam/ElvaXdream2009#

Kommentaarid (5) -

  • Anniki

    27.07.2009 02:36:09 | Vasta

    Mõni zombiks sõitnud(loe: kes ei oska tähelepanelikult lugeda) sai seal lausa 9 ringi joostaSmile

  • Marx

    27.07.2009 14:30:19 | Vasta

    Te olete lihtsalt liiga tugevad ;)
    B-rada, mis oli tunduvalt lühem, võttis enamusel ju kauem aega.
    Aga nulliga pääsenuid oli seal väga vähe. Enamus võistkondi kihutas vähemalt 3 ringi. 9 ringi saanuid oli ikka kah päris palju. See, et Pluuto pole enam planeet, oli nii mõnelegi üllatuseks.
    Kõige lahedam oli näha kohalike nägusid, kes kohe tormasid kinniteibitud tahvlite juurde, et sealt spikerdada... kuid ei saanud. Keegi taibu helistas ja küsis. Ma ei tea, kui lubatud see on, aga helistamine võttis tal rohkem aega, kui mõnel võistkonnal trahviringide läbimine. Ju ei teadnud helistaja ühegi targa inimese numbrit :S

  • Leivo

    27.07.2009 15:16:00 | Vasta

    Tegelikult oleme suhteliselt keskpärased.
    Me ka helistasime nende planeetide asjus, kuid ütlen kohe et sellest polnud abi, nimelt mu tütar Laura ei suutnud ka kohe õiget järjekorda öelda. Seega lõplik tulemus planeetidele oli ikka meie enda teha.

  • heiti

    28.07.2009 02:58:55 | Vasta

    Meil kah Eveli oli väga rahul, et sai jala 40 km/h kiirusel soojaks sõita ... ei tea, kas ta oli sinu grupis? Smile

  • Leivo

    28.07.2009 03:03:27 | Vasta

    Ma taha ei vaadanud ja ees polnud keda vaadata Smile

Lisa kommentaar

Loading