Jooksmine on lahe

Ainuüksi jooks, ratas ja ÜKE täitsid mu spordinädala 13 tunniga. Ma olen tõesti siiralt imestunud, kust kõik mu sõbrad võtavad aega, et suusatamas käia? Mul lihtsalt ei jää selleks aega.

Nädala jooksukilomeetreid kokku 112 km.

Kui ma peaks kõige selle juures veel suusatamas ka käima – no-mai-tea.

imageLa Sportiva saatis käesoleval nädalal oma praaktossude asemel mulle lõpuks uued jalanõud, TÄNAN! Crossoverid on tõesti head asjad praeguste ilmadega, kaitsevad ülevalt sissetungiva lumesodi eest, tald on piisavalt krobe ning tugevad ja toekad on ka (suurem treeningefekt). Nendega tegin ka selle aasta esimese lõigutrenni, alustasin tagasihoidlikult, 4x1000m, lõikude tempo 3:54. Aga eks lõikudega tulebki oodata, mahu tõstmise ajal ei tasu samaaegselt ka kiiruseid tõsta.

Laupäeval kordasin pooleli jäänud ja ebakvaliteetset rattatrenni, ning selle tulemust vaadates ütles Karmen Reinpõld, et “ma vaatan, et peaksime vist tõstma Sinu FTP-d”.

No way! Naeratus

Mul niigi raske, FTP tõstmine tähendab seda, et sama trenn on järgmine kord oluliselt raskem. Sest kõik käib võimsusanduri järgi ning viilida pole võimalik. Alljärgnev pilt iseloomustab laupäevast ratast. Peale soojendust 15 min tavalise kadentsiga hoida võimsust FTP lähedal, siis 15 min jooksul 10 võrra kõrgema kadentsiga ning lõpetuseks 15 min jooksul 10 võrra madalama kadentsiga. Võimsus tuleb iga kord samaks jätta. Peale vaadates tundub lihtsam kui selle ära tegemine.

rattatrenn võimsusanduriga

Ülejäänud aeg kulus laupäeval Reaalkoolis robootikatunni ettevalmistamiseks. Ja nagu sõber Taavi ütleb, siis “sotsiaalne vastutustunne teeb meist inimese”. http://www.robootika.com

Ja pühapäevase pika jooksu pühendasin kõikidele tublidele jooksjatele. Täpselt 31,5 km jooksu kulus selle jaoks et alljärgnev GPS-art valmis saaks.

Tehke jooksmine enda jaoks lahendaks, pole vaja iga päeva ühte ja sama ringi nühkida Naeratus

Jooksja

Lisa kommentaar

Loading