Alar Siku matkavõistlus Roosisaarel

Osalesime Alar Siku Matkavõistlusel teamina Ekstreem.ee (Leivo Sepp, Kaja Pino, Alar Jõeste) - segavõistkondade arvestuses 4. koht. Aeg alla 5 tunni - kusagile 4:45 kanti.

Esmased muljed - Väga Tore Seiklus !

Oleme stardi ootelOleme stardi ootel, all vasakul on näha toored kanamunad. Stardis võttis igaüks ühe muna ning kandis selle puutumatuna jalgsietapi lõppu. Nii mõnelgi võistkonnal õnnestus see katki teha - seega oli neil koheselt 10 min trahvi kindlustatud.

 

Alade järjestus: Jooks - Kanuu (tegelikult ka jooks) - Ratas - ja lisaülesanne Ratas.

Kohe jooksuetapi alguses hoidsin mõne hetke vältel ka liidripositsiooni, seega õnnestus teha esimestest tiimidest pilt. Esiplaanil on näha ISC võistkond.

Start on antud - olen hetkel liider

 Rattaetapi esimese punktina sõitsime järvepunkti. Kuna silmasime punkti üsna kaugel kaldast, siis arvasime automaatselt, et tegemist on ujumisega - kuid võta näpust - seal oli põlvini vesi. Sellele vaatamata võtsid paljud tiimid hoolikalt kalda peal tossud jalast.

Rattaetapi esimene punkt - järves.

Alar Tuleb Järvepunktist mis asus vales kohasKõige enam emotsioone tekitas aga teine järve punkt, mis asus kaardil märgituga võrreldes vales kohas. Sinna sai kahte moodi - ümber järve rattaga või ujudes üle järve. Meie - õigemini Alar - kasutasime teist varianti. Alljärgnevalt on näha kuidas Alar juba punkti leidnuna tagasi tuleb. Väga mitmed esimese otsa tiimid jätsid selle punkti võtmata, samuti ka mõned vahepealsed, kuna punkt oli kaardil märgitud kohast kohe kõvasti eemal.

Arvatavasti oleme sellele toredale sprint-võistlusele minemas ka järgmisel korral - ahjaa, finišis sai igaüks endale 4-päki.

Alar Siku Matkavõistlus

_____________

Kaja muljed võistlusest: http://kaja.ekstreem.ee/?ID=1473&s=com 

Lisa kommentaar

Loading