Ujumine: Keila veekeskus

Paistab et ma hakkan spordirindele tagasi jõudma vahepealsest talveunest.

Väga tore!

Keila veekeskuses ujumas

Täna siis läksime lastega Keilasse ujuma. Kuna ammu pole ujunud, siis piirdusin täna vaid jalgadega - tegin 500m puhtalt jalgade tööga. Käed toetusid ujumislauale. Jalgade töö hakkas tasapisi meelde tulema.

Peale seda tegelesin lastega ja tegime pilte nii vee all kui vee peal.
Laura-Helena vee all mõne mulliga

Kõige toredam oli see, et Kreete hakkas õppima pea ees vettehüppeid - ja kui ma ta igat hüpet pildistasin ja siis kohe peale hüpet koos vaatasime - arenes ta silmnähtavalt. Ta nägi iseennast kõrvalt ja oskas järgmine kord paremini teha.

Kreete-Brunella vette hüppamasSee on huvitsv jah - kui keegi kõrvalt ütleb, et sa pead vette minema pea ees ning seejärel kogu keha kuni varbaotsteni samast kohast - ei saada sellest aru. Aga kui nähakse pilti iseenda õigest/valest hoiakust - saadakse kohe aru mida peab teisiti hoidma ja tegema.

 

Lisa kommentaar

Loading